Domaine Roqueforette

Normandie

Terug naar hoofdpagina 

Chambre d'hôte Camping Luxe caravan Gîte Chalet Waarom hier?
Nieuwsbrieven Contact Wie zijn wij? Fotocollage Normandie Links

Hoofdpagina

Verblijven in Frankrijk na de Lockdown/Confinement.

Zoals het er nu uitziet blijven alle campings in Frankrijk gesloten voor niet Fransen “buitenlanders” tot eind mei. En na 2 juni wordt bekend gemaakt hoe de campings open mogen en onder welke eventuele voorwaarden. 

Ook dan horen we hopelijk wanneer de grenzen van België en Frankrijk weer open gaan.

 De ‘sanitaire noodtoestand’ in Frankrijk tot 24 juli.

De Franse gezondheidsnoodtoestand is verlengd tot 24 juli. Deze l'état d'urgence sanitaire zegt niets over de vraag wanneer buitenlanders weer naar Frankrijk mogen reizen. Deze noodtoestand verlengen is een politieke maatregel die ervoor zorgt dat de Franse overheid veiligheidswetten versneld mag handhaven/invoeren.

Wij krijgen gelukkig weer vele aanvragen voor reserveringen dit jaar, voor op de camping in de gîte, chalet en caravan, dus dat is een goed teken de mensen willen er weer op uit.

En wij zitten hier in Normandie-Manche, ook nog eens in de groene zone, het is dan ook een van de minst besmette departementen, en er is ruimte om ons heen.

Wij hopen dat wij straks weer snel open mogen, voor onze gîte en chalet is dit geen probleem omdat die hun eigen voorzieningen hebben, maar met de camping moeten we nog even afwachten wat de eventuele voorwaarden hiervoor zijn in Frankrijk. En met de table d’hôte hebben wij ook al originele oplossingen bedacht zodat wij toch eten kunnen maken en serveren, dus dat we dan weer met elkaar een leuke en gezellige avond kunnen beleven.

En als wij weer open zijn, dan blijven wij met de camping open tot eind oktober, en de gîte en het chalet zijn natuurlijk het gehele jaar door te huur.

Dus reserveren kan voor op de camping of voor de huur van onze gîte, chalet of toercaravan, en wij plannen u dan in onder voorbehoud en dit ook zonder aanbetaling voor dit seizoen.

En als wij meer duidelijkheid hebben, dan nemen wij direct contact met jullie op en hopen wij jullie dit seizoen nog te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke Normandische groet,

 Ed & Doreen Advocaat

Domaine Roqueforette is een rustig gelegen landgoed met een authentiek boerenhuis in het hart van het regionale natuurpark des Marais du Cotentin et du Bessin.

Op Domaine Roqueforette hebben wij zeer ruime kampeerplaatsen op onze boerencamping, een gezellige gîte/vakantiehuis, een chambre d'hôte/chalet en een luxe toercaravan te huur, tevens kunt u ook van onze table d'hôte/diners meegenieten.

Graag willen wij u laten meegenieten van het goede Normandische leven.

U vindt ons ook op Facebook!